Fashion and streetphotos from Gothenburg – II

Mode. I Göteborg hittar man såväl exklusivt mode av lokala och internationella designers men även en hel del vintage butiker och många originella butiker på exempelvis Andra Långgatan. I Borås som inte ligger så långt ifrån poppar designers upp med jämna mellanrum, eftersom en textildesign-utbildning och flera designer och mode kommer därifrån.

IMG_3764_900

Röhsska – textil och designmuséet i Göteborg – finns alltid spännande utställningar att titta på med såväl historia som nyskapade kreationer. Det går att hitta alltifrån “Babylons mångtusenåriga reliefer till det senaste inom mode och design” […] “samtid och framtid, fakta och fantasi, gammalt och nytt, konsthantverk och design, estetik och teknik.” Så jag kan rekommendera ett besök på Röhsska på Valand, där finns alltid något spännande.

IMG_3737_900

På fredagen var jag och en vän på en visning av höstens och vinterns mode som hölls inne i Nordstan. Det var kul och intressant att se. Även barn var med och visade kläder. Nedan några bilder därifrån.

Gatumode är något som kommit att fascinera mig alltmer. Det finns en uppsjö coola streetstyle bloggar för den som är intresserad av ämnet. Malmo Streetstyle eller Stockholms Streetsstyle

Galago driver kul med Street fashion på den här sidan.

Nedan följer några streetfashionbilder som jag fotade med iPhonen:

Advertisements

4 thoughts on “Fashion and streetphotos from Gothenburg – II

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s